Bedrijven

Wat hebben wij bedrijven te bieden?

Therapie op locatie

Onze praktijk biedt therapie op locatie aan. Dit kan in de breedste zin van het woord. Middels een gesprek kunnen we samen bepalen wat het bedrijf wenst, waar liggen de speerpunten, wat is het beleid op korte en lange termijn. Deze zaken kunnen allemaal meegenomen worden in het gesprek. 

Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden op basis de afspraken die gemaakt worden.

We kunnen op vaste tijden klaarstaan op jullie locatie voor behandelingen. Er kunnen ook afspraken gemaakt worden dat werknemers naar onze locatie komen voor behandeling.

Er wordt gekeken naar vergoede zorg en niet vergoede zorg. Er zijn heel veel mogelijkheden die helder worden tijdens een kennismakingsgesprek.

Preventie wordt wel steeds belangrijker binnen onze samenleving en spelen  we in op gezondheid en het verminderen van risico's en uitval voor korte en langere duur. 

Denk bij training aan een fysieke training om stressreductie tot stand te brengen of b.v. een specifieke rug training van uit ons RugFit® programma. 

We zijn gespecialiseerd in trajecten voor werknemers met lage rugklachten. Onze trajecten worden ingezet bij werknemers met terugkerende lage rugklachten of als de werknemer al langere tijd wegens ziekteverzuim is uitgevallen. We merken dat er vaak langer gewacht omdat men er vanuit gaat dat het wel over gaat. 

Coaching kan op verschillende wijze ingezet worden. 
  • terug naar de werkplek na burn-out
  • stres- & burn-out
  • coaching van leidinggevenden en managers betreffende ziekte en ziekteverzuim
  • coaching van werknemers betreffende ziekte en ziekteverzuim

Voor elk bedrijf op maat