Coaching

Wat zoek jij in een coach?

Stress en burn-out

Anno 2020 komt onze maatschappij en dus inwoners van Nederland behoorlijk onder druk te staan. Er is in 2020 zoveel veranderd in onze maatschappij. De druk neemt toe voor bedrijven en werknemers. Veranderde thuissituaties doordat werknemers meer thuis moeten werken. Andere gezinsleden die ook meer vanuit thuis moeten doen. Soms lukt het om structuur te vinden om van thuis uit productief aan de slag te kunnen gaan. Soms lukt dat echter ook niet.

Samen met Margreet Noordanus coach ik werknemers om weer proactief en productief aan de slag te kunnen gaan. We vinden het belangrijk om op maat te coachen. Dit doen we op onze locatie in het pand Peoplecare: Louis Eijssenweg 3, 6049 CD Herten.

Als het niet mogelijk is om naar ons te komen dan starten we trajecten via beeldbellen.

Voor de thuiswerkers hebben we een online cursus gemaakt zodat men van thuis uit kan werken aan een betere thuissituatie met daarbij onze ondersteuning die ook nog uitgebreid kan worden voor een intensievere begeleiding.

Het kost bedrijven ontzettend veel geld als werknemers niet inzetbaar zijn.

Samen met Inge van den Heurik werk ik samen om een gezondere leefstijl te promoten en te coachen.

Met Wendy van Vlodrop werk ik samen voor werkplekanalyses en aanpassingen om bv de thuissituatie voor werknemers te optimaliseren.

Welke trajecten

Coaching van Burn-out
Coaching terug naar de werkplek
Coaching van stress
Stress reductie coaching
Coaching thuiswerkers

Middels in vrijblijvend gesprek wordt bekeken wat de speerpunten zijn binnen het betreffende bedrijf. Elk bedrijf is anders en gezondheids- en vitaliteitsmanagement is altijd op maat. 

Denk alleen al een aan b.v. leeftijd, soort bedrijf, veel kantoorwerk, fabriekswerk enz. Dat zijn allemaal factoren waarmee we rekening  moeten houden om te bepalen wat het doel is van b.v. een vitaliteitsdag.

We kunnen ook een analyse maken met advies voor bedrijven waar b.v. veel ziekteverzuim is op bepaalde werkplekken.

of een vrijblijvend gesprek?

Mail mij dan.