Het verhaal van Demi, het verschil tussen het keto dieet en SLIMdiet!
06 december 2020 

Het verhaal van Demi, het verschil tussen het keto dieet en SLIMdiet!

“Graag zou ik met jullie mijn ervaring willen delen tussen zelf een keto dieet volgen en SLIMdiet. Aangezien ik normale voeding heel belangrijk vind, ben ik uit gaan zoeken wat ik mag eten voor in ketose te komen. Na 2 dagen uitzoekwerk, recepten samenstellen, boodschappenlijstjes maken, rekening houden met mijzelf als vegetariër, ben ik naar de winkel gegaan. Bij de kassa moest ik €167 euro betalen, voor 1 week eten. Hoe voelde ik mij deze dagen? Niet goed. Ik had weinig energie, voelde mij vaak duizelig en ik werd er chagrijnig van. Het is namelijk veel bereidingswerk en je hebt er geen voldaan gevoel van.
Wil je ook sporten bij je dieet? Dan zou ik dat bij een ketose dieet met normale voeding niet aanraden, want je krijgt gewoon te weinig voedingsstoffen binnen. Met dit dieet ben ik 2 kg afgevallen in 1 week. Na deze ervaring, ben ik kennis gaan maken met SLIMdiet.
Mijn eerste gedachte was: niet weer alleen maar vloeibare voeding. Maar nee! Ik kan pannenkoeken bakken, aardappelkoekjes bakken en een heerlijke omelet bereiden. Het voordeel van SLIMdiet is dat je onbeperkt groente mag eten, waardoor je minder het idee hebt dat je heel anders aan het eten bent. Tevens kun je hierdoor samen met je partner eten. De kosten bedragen gemiddeld €80 per week, wat dus de helft is van zelf een ketose dieet volgen. Nog een voordeel is dat je kunt sporten met het SLIMdiet dieet! Dit dieet voegt namelijk een extra vitamine tablet toe 3 keer per dag, waardoor je altijd voldoende voedingsstoffen hebt binnen gekregen.
Met SLIMdiet ben ik inmiddels gemiddeld tussen de 1,5 en 2 kg per week afgevallen, maar dan met een goed en voldaan gevoel. Mijn mening: kies voor SLIMdiet!” En ik ben niet de enige met een succesverhaal over SLIMdiet!
Dankjewel Demi voor het delen van je ervaring!
Wil je meer informatie of weten wat SLIMdiet voor jou kan betekenen? Chat “hier” met Inge
Over de schrijver
Reactie plaatsen