Waarom SLIMdiet?

Een gezond gewicht met SLIMdiet!

Wat is SLIMdiet?

Met SLIMdiet werk je op een slimme manier toe naar een gezond eetpatroon en het juiste BMI. Het geheim? Persoonlijke, online begeleiding. En bijna veertig verschillende gerechten. De gerechten van SLIMdiet zijn koolhydraatarm en zitten boordevol eiwitten en daarom Je hoeft dus niet uren in de keuken te staan of geld uit te geven aan dure superfoods omdat SLIMdiet van lekker simpel houdt.

Online

Ook op afstand helpen we je om aan je gezondheid en je leefstijl te werken omdat we het belangrijk vinden dat iedereen aan haar/zijn leefstijl kan werken. In deze editie van onze nieuwsbrief laten we je daarom kennismaken met SLIMdiet. Met deze fijne methode werk je op een prettige manier aan een gezond eetpatroon. Gewoon thuis. En dat allemaal onder deskundige online begeleiding van je SLIMdiet coach Inge

In 4 stappen naar een gezond gewicht dat bij jou past.

Met SLIMdiet werk je thuis toe naar een gezond gewicht en dat doe je aan de hand van een eenvoudig stappenplan. Jij volgt die stappen in jouw eigen tempo om zo je eigen doel te behalen. Inge en Birgit begeleiden je daar persoonlijk bij via een online platform, zodat je precies weet hoe lang je bezig bent en wat je moet doen. Jouw ideale gewicht is binnen handbereik omdat je dit verdient! Ga voor die gezonde leefstijl omdat je gezonder ouder wilt worden.

Meld je aan om online met SLIMdiet te starten.

Je favoriete sportschool zit nog even dicht en voorlopig ben je veel thuis. Wil je het beste van de situatie maken en op een leuke manier aan je gewicht werken? Plan dan een afspraak om online te starten. Tijdens dit gesprek hoor je precies hoe SLIMdiet werkt en kun je al je vragen stellen. Samen met Inge of Birgit stel je een persoonlijk plan op en kun jij je vinden in het plan dan gaan we meteen aan de slag. De gerechten zijn gemakkelijk online te bestellen en worden supersnel thuisbezorgd. De begeleiding door Inge gebeurt online en op onze locatie in herten en je hebt je online omgeving van SLIMdiet en van Personal Coaching Roermond voor de optimale begeleiding.

Wil je graag starten met SLIMDiet en dat resultaat halen dat jij verdient maar je woont niet in de buurt. Geen probleem, je kunt ook op afstand starten. Zolang je producten afneemt is er een coaching moment. Klik op start en je krijgt de mogelijkheden te zien. 

Ook op afstand behalen we resultaat!!!

Over de schrijver
Reactie plaatsen