Wat heeft SLIMdiet voor mij betekend?
06 december 2020 

Wat heeft SLIMdiet voor mij betekend?

In deze blog komt Jan voorbij met het resultaat dat hij behaald heeft met SLIMdiet.

Het verhaal van Jan!

Altijd bezig geweest met sporten en voeding. Totdat mijn knie, na een jarenlange blessure, het helemaal opgaf.

Alles deed zeer en kon daardoor niet meer sporten. Al gauw kwam daardoor de klad in gezond eten. De kilo’s kwamen er beetje bij beetje bij.

Na de revalidatie van mijn nieuwe knie ben ik zelf begonnen met weer opletten met wat ik at, maar merkte al gauw dat ik bleef steken in de kilo’s afvallen, wat niet motiverend is natuurlijk!

Uiteindelijk via Simply Fit in contact gekomen met Inge en ben SLIMdiet gaan proberen. Het sprak mij heel erg aan omdat het vooral gericht is op de eiwitten en dat ik daardoor ook weer spieren kon gaan opbouwen.

Het is voor mij goed vol te houden, heb geen honger en zelfs met mijn werk als wegenbouwer is het goed mee te nemen, zodat dat geen valkuil meer is.

Inmiddels ben ik in stap 3 en kan het nog steeds goed volhouden. Aanrader voor iedereen die wil afvallen!

Groetjes Jan

Wil jij dit ook? Op naar een gezondere toekomst met een fit lichaam en een gezond immuunsysteem.

Ga naar www.personalcoachingroermond.nl of stuur Inge een Whats app berichtje. Op onze locatie: louis Eijssenweg 3 te Herten of online. Bij beiden kun je toegang krijgen tot onze online omgeving waardoor je optimaal begeleidt wordt om tot een gezonde leefstijl te komen.

Wil jij nu starten? Dat kan!

Start nu!

Over de schrijver
Reactie plaatsen