Wil jij echt iets veranderen?
06 december 2020 

Wil jij echt iets veranderen?

Wij bij Personal Coaching Roermond, coachen mensen naar een gezondere leefstijl. En wij merken ook dat niet iedereen dezelfde motivatie heeft. Zo velen willen afvallen en degenen die erin slagen worden erg bewonderd door degenen die het niet halen. Of het lukt en het succes is van langere duur dat weet je nooit en bijna niemand heeft het geloof erin dat het lang duurt. Als we objectief kijken naar behaalde resultaten bij diëten dan zijn de meeste resultaten van korte duur. Dat was voor ons een teken om verder te gaan zoeken waarom dit gebeurd en wat wij kunnen bijdragen om het doel wel te halen en het resultaat te behouden. Dus…….

Hoe kan dat nu eigenlijk?

Daar zijn wij eens ingedoken voor jullie.

Er zijn zoveel diëten en welke past bij jou? Verdwijnt bij jou als laatste het vet op de buik of benen? Hoe kan dat nou? Je valt wel af en dan niet op de plaatsen waar jij dat graag wilt, nl buik en/of benen. Er zijn een paar factoren die van groot belang en dat komt steeds duidelijker in beeld. Ons leven is op een manier ingericht dat we veel dingen doen die ervoor zorgen dat ons lichaam gaat reageren. En je lichaam gaat reageren op een manier om de ongezonde leefstijl zo lang mogelijk te compenseren. En wij gaan maar door en door met ongezond leven. Geen wonder dat we veel klachten krijgen. De vraag is: “Wat wil jij eraan doen”

Wat motiveert jou om in beweging te willen komen?

 

Waarom wil je b.v. afvallen? Is het druk van buitenaf, passen je kleren niet mee, iemand vind je minder aantrekkelijk omdat je voller bent gewo

Het wordt zoveel moeilijker als je iemand om je heen hebt die telkens zegt: “je hebt het al zo vaak geprobeerd”, “Doe het maar niet want elke keer is het achteraf nog meer geworden” of “je houdt het toch niet vol”. En dit is een echte killer: “je hebt het doorzettingsvermogen niet om  je doel te hallen en te behouden”. Soms is het heel pijnlijk als je partner en/of de mensen die dichtbij je staan je het gevoel geven dat het allemaal geen zin heeft. Wat je ook doet, je het niet zult halen.rden. Je voelt je ongemakkelijk in gezelschap, ze zitten altijd te kijken als jij je wat te eten pakt. Er zijn heel veel dingen die we ons aantrekken van anderen. Uiteindelijk dient het uit jezelf te moeten komen en is steun van anderen om je heen heel belangrijk.

Dus de eerste vraag die heel belangrijk is: “Wat wil jij nu echt bereiken”?

Hier zijn enkele vragen die je jezelf moet stellen om tot de conclusie te kunnen komen dat je dit echt wilt.

  1. wat zijn jouw motivaties om je leefstijl te veranderen?
  2. probeer eens een duidelijk beeld te krijgen van je huidige eet- en leefgedrag (dit kun je samen doen met je SLIMdiet coach).
  3. waar valt winst te behalen op je leefstijl?
  4. dan komt het stappenplan om je doel te bereiken.
  5. bij succes doorgaan en als je afdwaalt: opnieuw bekijken met je coach.

Als je bedenkt dat alles wat we doen in ons leven meetelt voor een gezonde of ongezonder leefstijl dan zijn er vaak heel veel dingen die je kunt gaan aanpakken.

Ik benoem er enkele voor je om je een idee te geven:

Al deze onderwerpen hebben een enorme invloed op je lichaam. En weet je wat nu het meeste beïnvloed wordt: Je hormonen. Je hebt veel hormonen in je lichaam en die zijn perfect afgestemd op je lichaam. Als je alles volgens het boekje doet dan loop je het minste risico om klachten en aandoeningen te krijgen. In volgende blogs gaan we uitgebreid in op allerlei hormonen die b.v. het afvallen enorm kunnen beïnvloeden.

Wij werken met SLIMdiet. En waarom werken wij met SLIMdiet? 

Wij vinden dat SLIMDiet de beste methode is om direct vet en ook buikvet te verbranden. We merken bij iedereen dat het stappenplan om af te vallen direct invloed heeft op het lichaam. En dat ervaart iedereen als een fantastische motivatie om door te gaan.

En daar stopt het niet bij Personal Coaching Roermond (PCR) want wij vinden een gezonde leefstijl heel belangrijk. Daarom hebben we een online omgeving gemaakt voor elke deelnemer waar men aan kan deelnemen. In de online omgeving hebben we heel veel informatie gezet om tot een gezondere leefstijl te komen.

Inzicht krijgen in je eigen leefstijl is van groot belang en wij helpen je daarbij. Kom je naar onze locatie dan heb je elke week een weeg- en coachmoment. Zolang je producten gebruikt van SLIMdiet zullen wij je begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl en een gewicht dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Wil je hier meer over weten? Je kunt direct WhatsAppen  met ons. “Klik hier”

Heb je nog geen WhatsApp op je desktop? “Klik hier” om dit te downloaden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen